Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

4η ΕΚΠΟΜΠΗ Entropia radio

Προχωρά ο χρόνος, προχωρά η ζωή και στο ποτάμι της κυλά και η δική μας και προσπαθούμε να την κρατάμε δροσερή, ευδιάθετη, χρωματιστή μέσα στις τόσες αντιξοότητες,
Το ραδιόφωνο είναι ένα μοναδικό μέσο που μπορεί να τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα! Αρκεί να συντονιστούμε και να αφήσουμε το νου με κλειστά τα μάτια σε αυτό το ταξίδι.


-Σε αυτή την εκπομπή, πέρα από τις μουσικές και τα τραγούδια, θα ακουστούν και κάποιες σκέψεις και λόγια και κραυγές!
-Ένα νέο Ροκ συγκρότημα ξεπρόβαλε στη Κομοτηνή The Big Bad Wolves και θα ροκάρουμε με τρία από τα τραγούδια τους. Εξαιρετική η παρουσία τους!
-Ένα τραγούδι που θα ακουστεί πολύ το καλοκαίρι και όχι μόνο, της Laura Pergolizzi το Lost on you.
-Το κείμενο της Roadartist Μετουσίωση  θα διαβαστεί πάνω στους ήχους του Παναγιώτη Καλατζόπουλου, μια πολύ όμορφη διασκευή του Sumer time.
-Μια θαυμάσια ιστορία του Γιώργου Τυρίκου Εργάς επίσης θα μας ταρακουνήσει για τον τρόπο που αφεθήκαμε να ζούμε.
-Το κείμενο του Αζίζ Νεσίν  "Σώπα μη μιλάς" με την απίστευτη - από ψυχής - απαγγελία της  Μαριέτας Ριάλδη
- Η διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών παραμονές εκλογών του 2012 δημιούργησε μια απίστευτη πρωτιά στη χώρα μας, όπου η πολιτεία, δια στόματος υπουργών της κυβέρνησης, έδειχνε με το δάχτυλο συμπολίτες μας και κατέστρεψε τη ζωή τους ανεπανόρθωτα. Μία ακόμη από αυτές της γυναίκες, η Μαρία Κουλουριώτη, μας αποχαιρέτησε αφήνοντας πίσω της ένα παιδί και μια μάνα που βρήκε το θάρρος να καταγγείλει δημόσια τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της δυστυχίας.
Το κείμενό της - καταγγελία - θα διαβάσω.
- Τέλος, τον χειμαρρώδη λόγο μια νέας μητέρας, που συνέπεσε τη προηγούμενη Κυριακή 8 Μαίου, να εορτάσει ταυτόχρονα, τη βάπτιση της κορούλας της, τα πρώτα της γενέθλια και τη γιορτή της μητέρας. Είναι η Νάντια Μίχου η αγαπημένη μου μεγάλη κόρη. 
Η εκπομπή για όσους δεν την παρακολούθησαν ζωντανά, υπάρχει εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου